diafragmabråck diagnos

erfarenheten hjälper läkare erkänner hiatal bråck eller andra möjliga orsaker till dina symptom. Diagnos av en diafragmabråck börjar med en grundlig genomgång av din sjukdomshistoria och en fysisk undersökning. erbjuder alla vanliga diagnostiska tester för diafragmabråck, inklusive esophagography, endoskopi och manometri.

För personer med symptom på gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), erbjuder en omfattande utvärdering för att diagnostisera ditt tillstånd, inklusive pH kapsel testning och 24-timmars impedans pH testning.

Under 24-timmars impedans pH testning, placerar din läkare en tunn, flexibel kateter med en syrakänslig och vätskekänslig spets genom näsan i matstrupen. Under loppet av 24 timmar, registrerar katetern vätskeflödet från magen till matstrupen.

Detta test har fördelen att mäta både syra och icke-sur reflux och används vanligen med människor på maximal terapi för reflux. Resultaten kan hjälpa läkarna utforma en kur för dig.

Resultat för alla tester är vanligtvis tillgängliga på samma dag eller inom 24 timmar. Effektiv testning hjälper laget snabbt komma fram till en diagnos, så att din behandling kan inledas så snart som möjligt.