diet översyn: kosten lösning

Någonsin undrar varför vissa människor svär vid en låg Carb diet medan andra hävdar bara en fettsnål kost fungerar för dem? Enligt tränare och författare till The Diet Solution, Isabel De Los Rios, är orsaken handlar om kroppens ämnesomsättning typ.

Den Diet Solution är ett holistiskt diet och livsstil plan som kombinerar livsmedel anpassade till din ämnesomsättning typ tillsammans med en kropp-själ-anslutning.

“De flesta dieter inte fungerar eftersom folk äter fel mat. När du börjar äta rätt typer av naturliga livsmedel som är specifika för din ämnesomsättning typ, kommer du att gå ner i vikt, njuta av vacker hy, och blir piggare “, säger De Los Rios, som skapade Diet Solution efter år av att hjälpa människor att gå ner i vikt .

“Det är ett helt naturligt sätt att gå ner i vikt som fungerar och ger icke-troende att det är möjligt att gå ner i vikt”, säger hon.

Detta är inte en quick fix diet med snabb resultat; istället räkna med att förlora en till två pounds per vecka, vilket är det belopp som rekommenderas av de flesta kost och näringsexperter.

Den Diet Solution är baserad på teorin att förlora vikt börjar med en förståelse för kroppens ämnesomsättning typ, kaloribehov och specifika mängder av kolhydrater, protein och fett i dina måltider.

Enligt De Los Rios, alla faller i en av tre metabola diet typer – protein, carb, eller blandade – och om du eliminera de livsmedel som inte passar din ämnesomsättning typ, kommer du gå ner i vikt.

“Äta raffinerade kolhydrater kommer att lägga fett för vissa människor men hade liten effekt på andra, så om du undviker de livsmedel beroende på din typ, kommer du gå ner i vikt,” De Los Rios säger.

Programmet gör också påståenden bortom viktminskning och anspråk på att kontrollera blodsockernivåer, blodtryck och cholestero; förbättra andra hälsorelaterade förhållanden, förbättra hudens och öka energinivåer.

Först bestämmer du din ämnesomsättning typ genom att fylla i ett frågeformulär. Därefter du räkna ut din kalori mål. Du följer sedan sex veckor måltid planer, som beskriver livsmedelsval för varje måltid och snacks.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …