familjeaktiviteter: 5 roliga övningar för familjen fitness

Vet du varför motion är viktigt för din familj: Det kan sänka hjärtrisker, kontrollera vikten, och hjälpa barnen att göra bättre i skolan. Och det låter barnen bränna bort lite energi. Dessutom kan familjeaktiviteter och fitness i tidig ålder gå en lång väg mot att hjälpa barn bildar hälsosamma vanor för livet.

Här är fem idéer för familjen lämplighet som kan få dig all rörelse.

Avsätt 30 minuter tre gånger i veckan för att göra roliga övningar med dina barn. Gör det till en del av din efter skolan eller efter middagen rutin. Om dina barn är unga, kan de gillar hage eller dölja-och-söker. Sparka en fotboll runt eller skjuta hoops med äldre barn.

Också planera åtminstone en familj aktivitet varje helg. Det kan vara så enkelt som att ta små till lekplatsen – eller så utmanande som en heldagsvandring med din tonåring.

En nyckel till att få barnen att flytta är att planera tid för fysiska aktiviteter. Du hittar den tiden genom att stänga av TV: n, till att börja med. Sedan erbjuda en mängd olika familjeaktiviteter, både konkurrenskraftiga och icke-kompetitiva. När barnen utforska olika sätt att flytta sina kroppar, kan de hitta övningar som de tycker om och vill ha med på lång sikt.

Använd muskelkraft: Cykla eller gå till mataffären, bibliotek, eller ditt barns skola eller idrottsevenemang. Gå till en 30-minuters familj promenad efter middagen i stället för rubrik rätt för TV. Spåra allas steg med en stegräknare, och försöker lägga till mer distans varje vecka. Använd en familj Träningsdagbok eller färgglada klistermärken att spåra dina framsteg. Sätt din logg eller diagram på kylskåpet som en påminnelse om att hålla upp det goda insats tillsammans.

Servera familj kondition samt tårta på ditt barns födelsedagsfest genom att planera aktiva spel som taggen eller relä raser. Äldre barn kan njuta av att kasta ett dansparty.