östrogen (oralt, parenteralt, topisk applicering väg, transdermala vägen) beskrivning och varumärken

Canadian Varumärke

Östrogener är kvinnliga könshormoner. De produceras av kroppen och är nödvändiga för den normala sexuella utvecklingen av den kvinnliga och för reglering av menstruationscykeln under barnafödande ålder.

Äggstockarna börjar producera mindre östrogen efter klimakteriet (förändring av livet). Detta läkemedel förskrivs för att kompensera för den lägre mängden östrogen. Östrogener hjälpa till att lindra tecken på klimakteriet, såsom värmevallningar och ovanliga svettning, frossa, matthet eller yrsel.

Östrogener är föreskrivna för flera skäl

Östrogener kan också användas för andra villkor som bestäms av din läkare.

Tablett, tablett, enteric coated, Kapsel, Patch, Extended Release, Gel / gelé, spray; Emulsion

Det finns inga medicinska bevis som stöder uppfattningen att användningen av östrogener kommer att hålla patienten känner sig unga, hålla huden mjuk, eller fördröja uppkomsten av rynkor. Inte heller har det visat sig att användningen av östrogener under klimakteriet kommer att lindra känslomässiga och nervösa symptom, om inte dessa symtom orsakas av andra klimakteriebesvär, såsom värmevallningar och värmevallningar.

Östrogener finns endast med din läkares ordination.

När ett läkemedel har godkänts för marknadsföring för ett visst ändamål, kan erfarenhet har visat att det är också användbart för andra medicinska problem. Även om dessa användningar inte ingår i produktmärkning, östrogen används i vissa patienter med följande sjukdomstillstånd

Denna produkt är tillgänglig i följande doseringsformer