snabba smaker: 17 snabba smakförstärkare

Jag vet hur det känns att vara matlagning i skyttegravarna: Du försöker laga middag snabbt, eftersom alla är hungrig, medan barnen ställa frågor om läxor och din make försöker berätta om sin dag (och du försöker hårt att lyssna). Eller du försöker dra något tillsammans i bråttom innan du måste hoppa tillbaka i bilen och plocka upp din andra barn på dans eller fotbollsträning.

Ofta du “winging it” genom att piska upp middag med vad du råkar ha i skafferiet och kylskåp. Lägg till att målet för matlagning frisk och lägre kaloriinnehåll, och du har själv en lång ordning efter en lång dag hemma eller på arbetet. Jag förstår, eftersom jag har just beskrivit en typisk vardagskväll på mitt hus!

Med tanke på denna harried scenario, möjlighet att lägga till smaker snabbt till lägre kalori matlagning är en varm trick för att ha i ryggen förkläde ficka, tycker du inte?

Jag har några personliga favoriter – produkter tenderar att använda ofta i mitt kök. Men jag reste också runt en livsmedelsbutik med min Urklipp i hand letar efter andra alternativ, och jag hittade alla möjliga snabba sätt att lägga till smak. Det fanns smörsmak sprayer (även en med en vitlök / ört smak) i margarin avsnittet, nonfat och fettsnåla 30 minuter marinader på BBQ-sås hyllan, och jag hade inte ens träffa krydda gången ännu!

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa